Verktøy

Powergate3+

Skaffevare kr. 2490,-

POWERGATE3 + Er en Touchscreen OBD programmerer for personlig bruk. Som lar deg programmere ECU (Motor styreenhet) I ditt kjøretøy med en optimert fil fra oss.

FUNKSJONER:

Direkte tilkobling til kjøretøyet gjennom OBD-porten.
På Powergate3 + kan du lagre opptil 5 forskjellige Tuning filer, i tillegg til originalfilen til kjøretøyet.
Du vil kunne velge og laste opp filene dine til kjøretøyet uavhengig av en Tuning ekspert.
Takket være den originale filen som er lagret i Powergate3 +, kan ECU når som helst gjenopprettes til originale innstillinger.
Standard tilkobling til PC via USB-port for å konfigurere enheten (kabler inkludert). Poweragate3 + kan også fungere som et diagnose verktøy, da den kan lese ut DTC. (bilens feilkoder.)

MyGenius

Skaffevare kr. 2490,-

My Genius er den naturlige utviklingen av New Genius, bundet til et enkelt, spesifikt kjøretøy. En enhet for kjøretøyets eiere som tillater uavhengig lesing og programmering av ECU (motorstyreenhet). Denne allsidige konsollen gjør det mulig å lagre og programmere opptil 10 forskjellige filer for ett kjøretøy, inkludert kjøretøyets originalfil. Som eier kan programmere uten inngripen fra Tuning spesialister. Konsollen kan utstyres med OBDII-kontakt eller en hvilken som helst diagnosekabel som kreves av kjøretøyet og støtter både 12V- og 24V-systemer. (Kabel kommer i tillegg)

Ved bytte av kjøretøy tilkommer det en avgift for å nullstille MyGenius slik at den kan laste ned ECU fra det nye kjøretøyet.

OBD II kontakt.

Skaffevare kr. 490,-

Til MyGenius. Standard OBDII Kontakt (K-LINE, J1850, CAN 2.0)